Benvolgut/da

En una vida accelerada en la que estem immersos actualment, i amb cert aire d’immediatesa, en què a més la informació arriba per canals ràpids quasi al moment en que es crea, la VI Jornada d'Actualització de l'AIFICC pretén ser un reforç a la formació continuada sanitària buscant les novetats i cobrint les necessitats que apareixen davant aquest allau d’actualitzacions específiques per les diferents àrees.

Sense cap dubte les estratègies polítiques i sanitàries han provocat canvis en diferents aspectes de la professió, positius i negatius, i tot això ha esdevingut que la infermeria es reafirmi en que la nostra professionalitat vingui donada per la nostra expertesa i qualitat en les cures, nascudes per una formació específica i d’alt nivell, i que ens fa manifestar el nostre desig de tracte adequat.

En l’últim temps la comunitat s’obre amb molta força com a àrea de treball en que s’han d’invertir més esforços, poder no sempre han anat ben encaminats. Els infermers/es doncs com a part de l’equip multidisciplinari que dona servei dins i fora dels centres d’atenció primària, seguint el camí de l’excel·lència, proporcionen una atenció oberta i de proximitat a la comunitat des de i per a les persones i les famílies. Som el futur liderant programes de salut comunitària entre d’altres.

A més creiem necessari donar i fer una formació en l’autocura, ja que som el col·lectiu per excel·lència que cuida a totes les persones de la nostra societat i cuidar-se es fa necessari i imprescindible per poder tenir cura dels altres.

Per totes aquestes raons en les nostres jornades volem oferir una formació que ens faci augmentar les nostres habilitats i competències en l’ampli marc de l’atenció a la família i la comunitat des de la porta d’entrada al sistema sanitari.

Amb tot això us animem a fer el vostre itinerari sobre els diferents tallers, el que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Us esperem i us animem a participar!* Faci clic a la imatge per a descarregar el programa en format PDF.